Un tânăr s-a urcat, în această dimineață, pe un turn de pe platforma de la fostul combinat din Baia Mare și a amenințat că se sinucide. Intenția și-a făcut-o publică și pe o pagină de socializare. Odată urcat pe turn, bărbatul a transmis și în direct tentativa sa. După aproape două ore, acesta a coborât în siguranță.

Echipajele de intervenție au fost alarmate, joi dimineața, cu privire la o tentativă de suicid, la fosta platformă a combinatului. Un tânăr de 29 de ani amenința că se aruncă de la înălțime. La fața locului au fost direcționate un echipaj de descarcerare, echipajul de prim-ajutor SMURD și polițiști. Tânărul le-a spus oamenilor legii că va coborî doar dacă o vor aduce pe iubita lui la fața locului.

În tot acest timp, tânărul se filma și transmitea în direct, pe rețelele de socializare, în vreme ce prietenii lui îl îndemnau să renunțe la gestul său. După mai bine de două ore de discuții purtate de polițiști cu tânărul, aceasta a coborât în siguranță de pe turn. La fața locului ar fi ajuns și iubita acestuia.

 

Articolul precedentÎn Baia Mare, părinții copiilor cu dizabilități și adulții cu dizabilități ies în stradă să conteste Proiectul de Buget pe 2019
Articolul următorPosturi vacante: Se caută medici la Spitalul Municipal Sighetu Marmației