Proiectul „Arta de a conduce” desfășurat de autoritătile județene împreună cu Consiliul Județean al Elevilor Maramureș și Asociația Elevilor Maramureș dă ocazia elevilor să vadă cum decurg lucrurile în instituțiile statului.


Denis Lazăr, elev al Colegiului Național ”Gheorghe Șincai” Baia Mare a descoperit cum este să fii în pielea președintelului sau vicepreședintelului Consiliului Județean Maramureș, pentru o zi.
Denis Lazar este elev în clasă a XI la colegiul băimărean a și a fost ales, recent, președinte al Asociației Elevilor Maramureș.

Tânărul a imbrăcat haina de președinte al Consiliului Județean, primind întreagă atenție cuvenită acestei funcții, din partea aparatului de specialitate al instituției. Acesta a vizitat și s-a familiarizat cu toate direcțiile, serviciile, birourile și compartimentele Consiliului Județean Maramureș, dar a purtat discuții și cu șefii acestora în ceea ce privește modul de funcționare a instituției și circuitul documentelor.
Pe parcursul zilei petrecute în instituția județeană, tânărul ”președinte” a aflat că vicepreședinților le sunt delegate atribuții și atunci când președintele lipsește din localitate. Denis Lazar s-a arătat încântat de activitatea de la CJ Maramureș și a declarat că dorește să existe și de acum înainte, o bună colaborare cu reprezentanții elevilor, pentru proiecte viitoare.

Articolul precedentAccident rutier cu o victimă la Moisei
Articolul următorAu început lucrările de reabilitare la Liceul Auto Baia Sprie