Primul meci pe teren propriu jucat de Știința Explorări în acest sezon a adus și prima victorie pentru băimăreni. Începutul meciului a fost crispat din partea ambelor echipe. Timișorenii s-au străduit să demonstreze că setul luat Zalăului în prima etapă nu a fost o întâmplare și parțial au reușit.

Oaspeții au condus cu 17-16, după care băimărenii au făcut trei puncte consecutive și au preluat definitiv conducerea. Pe finalul setului, serviciile lui Răileanu și atacurile lui David au făcut diferența (25-20).
În actul secund, echilibrul s-a menținut până la jumătatea lui, după care Explorări a blocat multe mingi și s-a impus fără probleme (25-18).
Setul trei a fost fără istoric (25-12).

 „A fost un meci pe care trebuia să-l câștigăm și am reușit acest lucru, chiar dacă am avut puține emoții în primul set. Dacă am fi reușit să transferăm și un trăgător universal, jocul nostru în acest campionat ar fi arătat mult mai bine,” a declarat Marius Botea, antrenor Știința Explorări.
“În primul set am avut ceva probleme, dar ne-am mobilizat și, fără să forțăm prea tare, ne-am impus în minimum de seturi”,  a spus Dragoș Răileanu, căpitan Știința Explorări.
 „Pentru noi au fost doua „meciuri” azi. Noi am jucat bine primul set si jumatate din al doilea. Apoi cei din Baia Mare si-au aratat valoarea, iar tineretea jucatorilor jucatorilor nostri si-a spus cuvantul”, a adăugat Sorin Schiesz, antrenor CS UV Timisoara.

Articolul precedentJumatatea lunii octombrie aduce zile cu temperaturi ridicate
Articolul următorO nouă zi de audieri în cazul pădurarului mort