Astăzi au avut loc noi audieri în cazul pădurarului Liviu Pop de 30 de ani, găsit mort și aruncat într-o râpă. Anchetatorii analizează fiecare pistă care i-ar putea ajuta să lămurească împrejurările în care tânărul pădurar și-a pierdut viața. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor astăzi au avut loc noi audieri în această speță dar spune că alte date nu pot fi făcute publice pentru a nu compromite ancheta.
Se fac mai multe expertize, s-au luat probe ADN și s-au făcut și probe balistice iar experții încearcă să pună cap la cap toate aceste date, exact ca într-un puzzle, pentru ca apoi să stabliească pas cu pas ce s-a întâmplat de fapt.
Pe trupul pădurarului s-au găsit mai multe leziuni însă neavând încă un raport al medicului legist deocamdată nu se poate spune care dintre ele au fost produse în urma manevrelor de resuscitare.
Bogdan Gabor ne-a mai declarat că deocamdată se așteaptă rapoartele la expertizele cerute și încheierea celorlalte verificări.
În prezent există un dosar penal pentru omor, insă acesta vizează doar fapta, nu și o persoană anume.

Articolul precedentPrimul meci pe teren propriu jucat de Știința Explorări în acest sezon a adus și prima victorie pentru băimăreni
Articolul următorSportivii au primit echipamente