Ieri, 16 mai, în jurul orei 12:00, poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N. 18, în localitatea Sat Șugatag.

La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în comuna Satulung, iar în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate au fost găsite mai multe sacoșe cu diverse obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte precum și recipiente cu parfumuri, care prezentau indicii de contrafacere.

Bărbatul intenţiona să comercializeze articolele la diferite persoane fizice de pe raza judeţului. Întrucât nu a putut prezenta documentele de proveniență bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii dacă acestea sunt contrafăcute sau originale.

Totodată a fost întomit dosar penal şi se continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, prevăzută de Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Articolul precedentÎNCĂ O ÎNCERCARE: Bugetul municipiului Sighetu Marmației nu a fost aprobat nici în ședința din 17 mai
Articolul următorClujul s-a alăturat proiectului internațional Culori pentru Pace