Începând cu data de 15 mai, Clujul  s-a alăturat proiectului internațional Culori pentru Pace. Sute de copii clujeni, au desenat și au pictat lucrări prin  care și-au exprimat creativ rolul de mici ambasadori ai Păcii.

Proiectul se derulează în parteneriat cu Aociația Culori pentru Pace cu sediul în Italia și vizează preșcolarii și școlarii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani. Această acțiune are ca scop valorificarea abilităților plastice și practice ale copiilor prin crearea unor lucrări prin care să își exprime creativ rolul de agenți ai păcii.

”Multumesc pe această cale, doamnei inspector general adjunct, prof. Mariana Pop, pentru deschiderea și implicarea în acest proiect și bineînțeles, doamnei inspector Lolica Tătaru, pentru implementarea acestuia, prin echipa excepțională pe care o coordonează. Au fost două zile de poveste la Cluj Napoca, ne întoarcem cu un bagaj impresionant de informații, experiente și prietenii noi”, a declarat Liliana Vîrsta, vicepreședinte Asociația Culori pentru Pace România.

Mesajele copiilor vor fi transmise în lume prin expozițiile care vor fi organizate în țările participante.

Articolul precedentPrins de poliţişti în timp ce transporta mărfuri contrafăcute
Articolul următorO grădiniță din Sighetu Marmației are cameră de haloterapie