Printr-un proiect al Clubului Rotary Baia Mare 2005 în parteneriat cu Clubul Rotary Sighet Voievodal și Clubul Rotary Vișeu de Sus a fost realizată o cameră de haloterapie și la o grădiniță din Sighetu Marmației. Această încăpere va fi folosită de prichindeii de la unitatea de învățământ prin rotație. Camera de haloterapie de la Grădinița nr. 12 din Sighetu Marmației a fost inaugurată vineri în prezența reprezentanților Clubului Rotary Baia Mare 2005, a primarului Horia Scubli, a cadrelor didactice și a copiilor.

Astfel de camere de haloterapie au mai fost deschise de Clubul Rotary Baia Mare 2005 și la Seini, Târgu Lăpuș, Baia Mare.

”Ne-am gândit că ar fi foarte benefic ca aceste camere de haloterapie să le realizăm la grădinițe fiindcă știm cu toții că părinții noștri ne duceau atunci când eram răciți, când aveam bronșite la salina sau chiar la malul mării, moi ne-am gândit că acești copii merită să aibă o astfel de șansă și de aceea am implementat acest proiect doar la grădinițe”, a precizat Emil Sopoian, reprezentant club Rotary.

Clubul Rotary Baia Mare 2005 își dorește să mai deschidă o cameră de haloterapie și în Vișeu de Sus.

Articolul precedentClujul s-a alăturat proiectului internațional Culori pentru Pace
Articolul următorMinistrul Carmen Dan în vizită de lucru la viitoarea stație SMURD din Șomcuta Mare