Ieri, 26 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureş, au prins în flagrant delict o persoană, în timp ce vindea sute de comprimate ecstasy.
Acţiunea a vizat destructurarea unei reţele infracţionale specializată în trafic de droguri de mare risc, ce acționa în judeţul Maramureş.

Flagrantul a avut loc în municipiul Sighetu Marmaţiei, când un bărbat de 34 de ani intenţiona să vândă peste 400 de comprimate MDMA.

Acestea, împreună cu alte 102 comprimate, găsite anterior asupra aceleiaşi persoane, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate (în total 570 de comprimate droguri de mare risc).


Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au mai fost ridicate patru telefoane mobile, 400 de euro, 1.540 de lei şi înscrisuri care au legătura cu cauza.
Bărbatul de 34 de ani, din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni speciale din Poliţia Română şi al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.
Poliţiştii continuă cercetările în dosarul aflat sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Maramureş.

Articolul precedentTânărul care a violat şi ucis fetiţa, nu a răspuns întrebărilor presei
Articolul următorAcoperișuri luate de vânt în Baia Mare