Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 10.00 și de la ora 11.30, Teatrul Municipal Baia Mare îi invită pe copii la o întâlnire cu spectacolul Scufița Roșie, după Frații Grimm, regia Eugenia Ciotlăuș.

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, cu toate întâmplările ei pe care le trăiește prin toate locurile pe care le colindă, o puteţi vedea într-o versiune scenică în imaginaţia regizoarei Eugenia Ciotlăuş, şi reluată de Doina Glăvuţ, fostă actriţă a Teatrului de Păpuşi. Un spectacol ce face parte din categoria spectacolelor copilăriei. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 19.00, la sala studio, Andrei Dinu și Andrei Stan vă invită la spectacolul ”PLEX”, pe texte de Eric Bogosian, în care vă veți întâlni cu tot felul de personaje ce vor să pară trendy, extrem de degajate, foarte puţin atente la reguli sau coduri. Invitat special: Alexandra Vanci. (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!) Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 75 minute (fără pauză)

Duminică, 24 februarie, de la ora 19.00, Teatrul Municipal Baia Mare vă așteaptă la spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.

”Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială. ” Spectacolul se joacă la sala mare. Durata: 70 minute (fără pauză)

Miercuri,  27 februarie, de la ora 19.00, la sala studio, va avea loc spectacolul ”ȘI MÂINE E O ZI”, de Franz Xaver Kroetz, un tulburător recital actoricesc al doamnei Aurora Prodan, un spectacol care ne vorbește despre singurătate, dar și despre speranță. Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 60 minute (fără pauză)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă. Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminică:  18.00 – 19.00

Email:[email protected]

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Articolul precedentPNL Maramureș: ”Guvernarea PSD-ALDE împinge țara în faliment”
Articolul următorCum se implementează colectarea selectivă a gunoiului în Sighetu Marmației