Școala Gimnazială Sarasău a organizat astăzi o nouă ediție a proiectului educațional „Armonie și mișcare – Cupa Tisa”. Și anul acesta zeci de copii s-au întrecut în desene, dar și la o competiție de cros.

Această competiție a devenit o tradiție pentru Școala Gimnazială Sarasău, fiind organizată anual în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Cea de-a IV-a ediție a proiectului „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” s-a bucurat de o participare numeroasă.

”Astăzi la Sarasău se desfășoară cea de-a patra ediție a poriectului educațional județean  „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” care se desfășoară pe cele două secțiuni, crosul pentru elevii mai mari care aleargă pe drumul agricol zăvoi pe distanțe diferite cuprinse între 400-1000 m iar pentru preșcolari și elevii claselor pregătitoare avem secțiunea desene pe asfalt dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile a trebuit să ne reorganizăm așa că astăzi păstrăm tema curcubeul copilăriei iar copiii vor desena folosind creioane cerate și coli de carton”, a declarat Daniela Lazăr, director Școala Gimnazială Sarasău.

 

Articolul precedentZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI: Surpriză pentru copiii din comuna Giulești din partea administraței locale
Articolul următorAngajații Spitalului Județean au donat sânge