Copiii din comuna Giulești au avut parte de o surpriză din partea adminsitrației locale. De Ziua Copilului primarul Laurențiu Batin a organizat pe scena căminului cultural din Berbești o piesă de teatru.

Spre încântarea prichindeilor, actorii de la teatrul Ararat au pus în scenă binecunoscuta poveste a ”Soacrei cu trei nurori”.

”Sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, în multe țări se marchează această frumoasă sărbătoare a copiilor. Noi o sărbătorim cu câteva zile înainte și le-am pregătit copiilor niște cadouri și niște surprize. Este vorba despre o piesă de teatru,  Soacra cu trei nurori, pe care noi le-o cadorisim. Le doresc tuturor copiilor din comuna noastră și din întreaga țară să aibă sănătate, fericire, să fie cuminți, să aibă note frumoase și să aibă un viitor frumos”, a spus primarul comunei Giulești, Laurențiu Batin.

Cu un decor deosebit, actorii le-au captat atenția copiilor încă de când au urcat pe scenă.Surpriza a fost una reușită, iar administrația locală a fost mulțumită că a reușit să aducă zâmbetul pe fața copiilor.

 

 

Articolul precedentATENŢIE PE CINE PRIMIŢI ÎN CASĂ! A primit un set de oale, însă a rămas fără 600 de lei
Articolul următorProiectul educațional „Armonie și mișcare – Cupa Tisa” la a IV-a ediție