Reprezentanții Casei Județene de Pensii Maramureș au prezentat un raport de activitate pentru luna ianuarie a acestui an. Astfel instituția a avut în plată la sfârșitul lunii trecute 115 541 de pensionari.

 În ceea ce privește numărul de contracte de asigurări în luna ianuarie au fost 778.

”Comparativ cu luna decembrie avem o ușoară creștere de la 764, avem 16 noi contracte în această lună și s-a încasat un venit de 514 536 lei. Contractele de asigurare în acest an se încheie la nivelul salariului minim pe economie de 2230 lei respective 25% din această valoare, ceea ce reprezintă 558 lei. Deci cine dorește să încheie un contract de asigurare cu noi va plăti lunar o sumă de 558 lei în acest an”, a spus Lucica Pop, directorul executiv al Casei Județene de Pensii.

În ceea ceprivește biletele de tratament, în luna ianuarie au fost înregistrate 1641 de cereri însă la Casa Județeană de Pensii Maramureș nu a fost nicio serie.

 

Articolul precedentCe bunuri au fost confiscate în 2019 la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației
Articolul următorIPJ Maramures: Proiect privind Consolidarea capacităţii pentru combaterea criminalităţii organizate şi întărirea cooperării transfrontaliere