În luna august se împlinește un an de când au demarat lucrările de reabilitare a străzii Mihai Viteazu din Sighetu Marmației, stradă pe care se află mai multe unități de învățământ, Poliția dar și intrarea în piață. Deși lucrările trebuiau să fie finalizate în urmă cu câteva luni, deocamdată strada este tot în lucru.

Viceprimarul Ildiko Bereș a declarat la începutul lunii iulie că speră că aceste lucrări să fie finalizate totuși până la sfârșitul verii.

”Încă se lucrează pe strada Mihai Vitezu, deocamdată se fac lucrările de reparații care au fost cerute înainte ca o fază să fie preluată urmează să fie continuate lucrările. Sperăm că până la sfârșitul verii se va realiza lucrarea respectivă, nu a fost plătită lucrarea, încă nu a fost recepționată lucrarea. Recepția se face pe faze de lucrări, deci s-au plătit doar acele lucrări care au fost executate și recepționate”, a  declarat Ildiko Bereș, viceprimar Sighetu Marmației.

Pe această stradă trebuiau să se facă schimbări majori, trotuare, borduri noi și carosabil mult mai larg, însă reprezentanții administrațieipublice locale sighetene nu sunt mulțumiți de firma care execută lucrările.

”Au fost refuzate și plățile anumitor lucrări până când nu s-au făcut reparațiile corespunzătoare, se pare că firma care a executat lucrarea nu a fost chiar atât de seriosă pe cât s-a părut”, a adăugat viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

Conform studiului de trafic Mihai Viteazu este considerată cea mai circulată stradă din Sighetu Marmației.

Articolul precedentLegea privind protecţia drepturilor persoanelor cu handicap a fost modificată
Articolul următorMuzeul Satului din Sighet, pregătit pentru întâmpinarea vizitatorilor