Fiecare comunitate care se înscrie cu un micro-eveniment (care poate fi organizat oricând până la 1 decembrie 2018) primește o invitație să participe cu o delegație la Reuniunea Satelor din 18 – 19 august 2018 în Săpânța, Maramureș. În fiecare an, Reuniunea Satelor poate fi găzduită de o altă comunitate din România, celebrând astfel această unire a României rurale într-un concept sănătos, autentic.

”Delegațiile sunt centralizate la nivelul fiecărui județ. Organizatorul asigură:
 – transport dus-întors din județul de reședință până în Săpânța
– cazare pentru cele două nopți, 18 și 19 august 2018
– masa pentru cele 3 zile: 18 august (masa de seară), 19 august (mic dejun, prânz și masa de seară) și 20 august (mic dejun) servite în Săpânța, la bucătărie câmpenească pe pajiste, cu mâncare tradițională, (meniu fix).
Reuniunea Satelor este o mare horă pe iarbă, nu un spectacol, ci o “repetiție” pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, de la Alba Iulia de 1 decembrie. Nu vom folosi playback sau cântatul pe “negativ”. Se va dansa acompaniat de muzică live. Ne vom bucura de o întâlnire a României rurale.
Menționăm faptul că timpul alocat fiecărui moment artistic nu trebuie să depășească 7 minute.”, se arată într-o informare a Consiliului Județean Maramureș.
Articolul precedentMeteorologii au anunțat perioade de instabilitate atmosferică în Maramureș
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI – CS Minaur Baia Mare s-a calificat în turul III