Consilierul UDMR, Richard Kovacs, și-a dat demisia din Consiliul Local Baia Mare. Motivul este unul obiectiv și profesional, în același timp. Va lucra în echipa constituită pentru viitoarea președinție a României la Consiliul Uniunii Europene.

În 27 noiembrie, Richard Kovacs și-a dat demisia din Consiliul Local Baia Mare.

”S-ar putea să am o surpriză pentru mulţi, dar face parte dintr-un proces lung. În cursul lunii octombrie, mi s-a oferit ocazia de a participa la echipa profesională a Consiliului Viitoarei Uniuni Europene a României. Se ştie că am lucrat la Bruxelles de mai bine de 8 de ani, şi sunt familiarizat cu Uniunea Europeană. Această oportunitate este o dată la 14 de ani, în timp ce 28 (în curând doar 27) state membre vor deține preşedinţia consiliului UE la fiecare şase luni”, a postat Richard Kovacs pe pagina sa de Facebook.

La alegerile locale din 2016, Richard Kovacs a făcut echipă bună pentru UDMR cu Zsolt István Pap, care îi va prelua de altfel locul în Consiliul Local Baia Mare.

”Locul municipal vacant este preluat de colegul meu, pe care sunt foarte încântat să-l văd, pentru că el poate continua planurile noastre comune . Mandatul obţinut în alegerile municipale din 2016 nu va fi pierdut. Îţi doresc mult succes în munca ta şi am încredere că ai un loc în această provocare. Voi folosi ocazia și îi mulțumesc primarului Vida Noémi pentru cei doi ani și jumătate de contribuție și îi doresc ca ea și echipa ei să aibă mai mult succes”, a mai menționat Kovacs.

 

Articolul precedentMaramureșeni invitați la ambasada Chinei
Articolul următorBugetul Aeroportului Maramureș, rectificat cu 1.200.000 lei, pentru achiziția de echipamente necesare sezonului rece