S-a împlinit un an de la înființarea Centrului Olimpic de Handbal din Baia Mare. Acest an a fost greu, însă a adus și multe satisfacții și au fost obținute performanțe deosebite, spune antrenorul Ioan Băban.

Pentru a mcarca împlinirea unui an de la înființarea Centrului Olimpic de Handbal au fost programate mai multe meciuri, precum și întâlniri cu sportivii și cu părinții acestora.

„A trecut un an, parcă ieri a fost, este un vis împlinit al tututor iubitorilor de sport. După câțiva zeci de ani în care ne-am dorit treaba aceasta, a devenit realitate și ne bucurăm că reușim să aducem ceva în plus la organizarea și instruirea viitoarele performere pentru handbalul românesc„, a spus Ioan Băban antrenor, coordonator Centru Olimpic de Handbal Baia Mare.

Până acum 6 fete au fost selecționate în lotul național de cadete.

”Suntem bucuroși că 6 fete au fost chemate la aceste pregătiri centralizate. De asemenea grupul compact de jucătoare care compun echipa CSS 2 Baia Mare de junioare 3 este vicecampioană națională. A pierdut finala cu Bucureștiul care joacă de ani de zile dar ne bucură că în semifinal am câștigat”, a adăugat Ioan Băban.

La sfârșitul lunii noiembrie toți antrenorii coordonatori ai centrelor se vor întâlni la Izvorani unde se va discuta despre instruirea unitară.

Articolul precedentProblemele care împiedică Poșta Română să se modernizeze
Articolul următorJumatatea lunii octombrie aduce zile cu temperaturi ridicate