Echipa masculină de handbal a CS Minaur Baia Mare va disputa un prim meci de pregătire în acest an, sâmbătă, 11 ianuarie, în Sala Polivalentă. Adversara băimărenilor este CSU Cluj Napoca, ocupanta locului 2 în seria C a Diviziei A.

De la CS Minaur vor lipsi câțiva jucători. Trei sunt plecați în Italia, pentru jocurile din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2021, găzduit de Egipt. În această primă etapă va fi un turneu în Italia, cu Georgia, Kosovo și țara gazdă. Merge mai departe doar echipa care va câștiga grupa. De la Minaur sunt convocați trei jucători: Călin Căbuț, Tudor Botea și Andrei Buzle. Un alt jucător care lipsește este Tomas Cip, sportivul din Cehia urmând să participe cu naționala țării sale la turneul final al Campionatului European, care începe joi .

Doi dintre sportivii de la Minaur au probleme de sănătate: Alexandru Csepreghi și Daniel Bera. E posibil ca amândoi jucătorii să poată evolua în primul meci oficial al anului,  cel de pe 30 ianuarie, acasă, cu SCM Poli Timișoara.

După meciul cu CSU Cluj Napoca urmează un alt amical, pe 17 ianuarie, în deplasare, cu Potaissa Turda, iar în perioada 23-24 ianuarie este programat un turneu în Baia Mare, la care vor participa: CSM Reșița, CS Minaur, Potaissa Turda și CSU Suceava.

 

Articolul precedentAccident rutier în Borșa. Unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Articolul următorMăsuri întreprinse de ANSVSAca urmare a confirmării focarelor de gripă aviară în Polonia