Săptămâna Școala Altfel 2019 este al șaselea an în care Ministerul Educației susține educația alternativă prin activități informale pentru copii prin “Programul Școala Altfel 2019 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Profesorii și învățătorii sunt elemente cheie în acest program, ei sunt cei care stabilesc programul activităților, pe baza propunerilor venite din partea părinților și elevilor.

Dascălii din Maramureş au ales ca şi obiectivele administrate de către societatea furnizoare de apă, Vital Baia Mare să fie vizitate în cadrul „Săptămânii altfel”, astfel că peste 100 de elevi au trecut pragul acestora.

La Stația de tratare a apei din Baia Mare, elevii au aflat multe informații despre importanța apei și eforturile depuse de specialiștii din laboratoarele societăţii pentru obținerea unei ape de calitate.

La Stația de epurare din Baia Mare, elevii au fost martorii eliminării poluanților din apa uzată prin complexul proces de epurare, conștientizând beneficiile purificării apei pentru sănătatea populației, protejarea surselor de apă și a mediului.

Articolul precedentElevii intră în vacanța de primăvară
Articolul următorZiua şi lupta împotriva contrabandei cu ţigări