Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș anunță organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, în data de 19 octombrie. Evenimentul se va desfășura în  Baia Mare la Casa Armatei (str. Hortensiei nr. 1), începând cu ora 09:00 .

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să alegă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment, îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente care să permită realizarea unui echilibru între acestea. Totodată ,agenții economici agenţii economici participanți la bursă,  vor avea prilejul să-şi recruteze direct viitorii angajaţi, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea  ocazia să dialogheze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea găsirii unui loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale.

Articolul precedentUn tânăr care fura din locuinţele băimărenilor a fost prins de polițiști
Articolul următorO medalie de bronz și 2 calificări în finalele Campionatului Național de Clase al României pentru sportivii de la Prodance 2000