Mai multe acţiuni au fost derulate în perioada 06 – 08 martie pe raza judeţului, poliţiştii urmărind să asigure un climat de ordine publică atât pe arterele de circulaţie, cât şi în târguri şi pieţe agroalimentare.      

La Leordina, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală, împreună cu cei ai Formaţiunii Rutiere Vişeu de Sus, au efectuat o acţiune preventivă pe DN 18, DJ 187 și  DJ 185, în scopul asigurării unui climat de siguranţă în trafic. Poliţiştii au verificat 43 de autoturisme iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproximativ 6.100 lei. Ca măsură complementară, s-a dispus reţinerea unui certificat de înmatriculare.

În zona târgului auto din localitatea Satu Nou de Jos, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Groşi au executat o acţiune în vederea protejării populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, pentru menţinerea ordinii și liniştii publice, precum și pentru fluidizarea traficului rutier în zonă. Acţiunea a avut un caracter preventiv, nefiind aplicate sancţiuni.

 La Vişeu de Sus, poliţiştii au acţionat în piaţa agro-alimentară, pe linia prevenirii activităților de comerț ilicit, cerșetorie şi respectarea regulilor de circulație.

În urma verificărilor, poliţiştii au legitimat 31 de persoane, au controlat 42 de autovehicule şi au aplicat 27 de amenzi contravenţionale în valoare de aproximativ 3.750 de lei. La acţiune au participat structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigații criminale și tehnicianul criminalist din cadrul Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus.

Tot vineri, 6 martie, poliţiştii din Satulung, împreună cu cei din Boiu Mare au acţionat pe DN1C, în comuna Satulung, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor aflate în trafic. La acţiune au participat cu reprezentanţii din cadrul RAR Maramureş.

 În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat nouă sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 5.000 de lei. Ca măsură complementară, s-a dispus retinerea a şase certificate de înmatriculare şi a unui permis de conducere

Articolul precedentTânăra din Baia Mare dispărută de la domiciliu a fost găsită moarta
Articolul următorAccidentaţi pe trecerea pentru pietoni