Peste 40 de angajați ai Societăţii Vital Baia Mare au donat sânge în urma campaniei„ ALEGE SĂ FII  PREZENT ACOLO UNDE ESTE NEVOIE ZI DE ZI DE AJUTORUL TĂU!”  

Campania de donare de sânge s-a bucurat de o largă deschidere din partea conducerii societății furnizoare de apă și  a fost organizată de către departamentul Relații Publice, care s-a aliniat astfel proiectului desfăşurat la nivel naţional de mai multe companii. Recoltarea de sânge s-a  desfășurat la sediul instituţiei din Baia Mare, prin organizarea unui sediul mobil al Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

„Conștientizând asupra importanței actelor umanitare pentru salvarea persoanelor aflate în nevoie, colegii noștrii au raspuns prezent campaniei. Trebuie să menționăm că mulți dintre donatori s-au aflat la prima donare, în timp ce cealaltă parte donează sânge periodic, sprijinind de fiecare dată Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, atunci când acesta se confruntă cu un deficit de sânge” au declarat reprezentanţii Vital.

„Este foarte important să donăm sânge şi vom mai participa la asemenea acţiuni pentru semenii noştri aflaţi în nevoie”

„Eu am mai donat şi cu alte ocazii, iar acum sunt foarte bucuros că şi alti colegi ai mei au donat sânge, pentru că fiecare picătură este vitală. La fel cum apa este importantă pentru noi, tot aşa este şi cu sângele. Trebuie să fim solidari” au spus doi dintre donatori.

Medicii de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș îndeamnă oamenii să continue să doneze sânge, pentru că, dacă numărul acestora nu va fi constant, stocul va ajunge din nou să nu poată acoperi toate cerinţele spitalelor. Cei care vor să doneze sânge o pot face în continuare, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Maramureș.

Articolul precedentPercheziții în Borșa. Au fost ridicate șapte arme
Articolul următorOra Pământului va fi marcată de peste 600 de elevi maramureşeni