Ieri poliţiştii din Sighetu Marmației, au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie de 32 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la intersecția străzilor Constructorului cu Mihai Eminescu din municipiu, un tânăr i-a furat din mână telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate şi pe baza semnalmentelor oferite de victimă, poliţiştii au identificat în scurt timp un tânăr de 28 de ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei. Astfel, au reuşit şi recuperarea prejudiciului şi restituirea acestuia părţii vătămate.

Cercetările derulate de poliţiştii de investigaţii criminale sigheteni au stabilit că tânărul ar fi comis şi alte fapte, inclusiv o tâlhărie în luna august a anului trecut.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sighetu Marmatiei cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Articolul precedentPoliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat şi ieri aproape 90 de agenţi economici
Articolul următorMARAMUREȘ: 133 de persoane care nu au respectat Ordonanța Militară nr.3/2020 cu privire la interzicerea circulației persoanelor în afara locuinței au fost sancționate