Iluminatul stradal este cu probleme în anumite zone ale Sighetului. Unii cetățeni se plâng că becurile nu funcționează și din această cauză sunt nevoiți să circule prin beznă.

BETA: Pe adresa redacției o sigheteancă ne-a scris că în cartierul Unirii la mai multe blocuri nu este curent pe alee. Cu toate că becurile nu funcționează dinainte de Crăciun, femeia spune că situația nu a fost remediată nici până acum.

 

”Tot mă gândesc de ce nimeni nu se ocupă cu iluminatul în oraș, este o mare lipsă de bun-simț! Aș vrea să știu ce trebuie să facem? În cartierul Unirii , blocurile 20, 22, 24, 18,10 nu avem curent pe alee dinainte de Crăciun” a scris sigheteanca.

În luna decembrie a anului trecut Consiliul Local a aprobat înființarea în componența Serviciului Public de Gospodărire Urbana a Serviciului de iluminat public din municipiul Sighetu Marmației. La acea vreme aleșii locali spuneau că speră că în acest fel vor fi rezolvate mai eficient problemele în ceea ce privește iluminatul stradal din oraș.

 

Articolul precedentS-au stabilit datele meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a treia
Articolul următorCirculație rutieră în condiții de iarnă pe drumurile din Maramureș