Sighetenii și-ar dori ca bugetul pe care îl are municipiul să fie folosit pentru rezolvarea problemelor pe care orașul le are și care, spun ei, ar îmbunătăți nivelul de trai. Unii cetățeni cred că ar trebui să se facă prioritar investiții în drumuri, sănătate, dar și în educație și cultură.

”Ar trebui să se investească în toate, spitale, străzi, toate sunt prioritare, și spitalul și în educație”, a spus o sigheteancă.

”În construcții ar trebui să se investească, ar trebui să fie birouri, școli profesionale. Toate drumurile au nevoie de reparații, chiar și cele de câmp. În sănătate foarte mult suntem în urmă, ar trebui să ne ocupăm mai mult de oameni. În plus ar trebui să fie schimbata viața tineretului, tineretul nu mai are echilibru. Ar trebui și țăranii ajutați la sate și agricultura să fie mecanizată și atunci și noi o să putem să trăim mai ușor”, a mărturisit un bărbat.

”În parcuri ar trebui să se investească, astea ar fi prioritare și pentru copii și pentru adulți, să fie frumusețe și să îți fie mai mare dragul când stai în parc. Și în drumuri ar trebui să se investească că sunt stricate”, a adăugat o femeie.

Pe lângă drumurile proaste, mizeria din oraș și câinii comunitari sunt alte probleme cu care cetățenii mărturisesc că se confruntă și care, spun ei, ar trebui rezolvate cu prioritate anul acesta.

Articolul precedentLocuitorii unui cartier din Sighetu Marmației ar vrea să fie preluați de comuna Sarasău
Articolul următorS-a deschis târgul de mărțișoare din Sighetu Marmației