Nemulțumiți de modul în care administrația locală sigheteană se ocupă de cartierul Iapa, la ședința de Consiliu Local de luna trecută locuitorii acestui cartier au precizat că ar vrea să fie preluați de comuna Sarasău.

La sfârșitul lunii ianuarie un sighetean care locuiește în cartierul Iapa a spus Consiliului Local nemulțumirile pe care cetățenii din acest cartier le au, precizând că dacă adminsitrația locală din Sighet nu dă importanță și acestei zone, oamenii ar fi de acord să fie preluați de Sarasău.

”Sunt din partea cartierelor Sihei și Iapa. Din toamnă i-am rugat pe domnii de la Urbana, de la Primărie să ne aducă balastru, sare de aia pe Sihei, în nicio iarnă nu am rămas așa descoperiți, anul ăsta nu ne-au adus deloc. Oricare să veniți să vedeți în ce hal suntem noi acolo. Noi am propus și suntem de accord toata Iapa și Valea Hotarului să fim preluați de Sarasău dacă nu avem sprijin”, a spus un sighetean din cartierul Iapa.

Sigheteanul a mai precizat că locuitorii cartierului Iapa au sesizat administrația locală cu privire la mai multe probleme care sunt în această zonă însă acestea nu au fost rezolvate.

Articolul precedentLa Bârsana se investește în sănătate
Articolul următorSighetenii își doresc investiții în sănătate și drumuri