Direcția de Asistență Socială Sighetu Marmației a publicat lista cu actele necesare la dosarul pentru obținerea subvenției pentru încălzirea locuinței. Solicitările care sunt aprobate vor intra în vigoare din data de 1 noiembrie și vor fi valabile până la data de 31 martie 2019.

 

Sighetenii care au venituri mici și se încălzesc pe perioada rece cu lemne sau gaze naturale pot să-și depună dosarele pentru ajutorul de încălzire la Direcția de Asistență Socială de pe strada Dragoș Vodă nr. 35.

 

Pentru subvenţie la încălzirea locuinţei cu lemne şi cărbuni dosarele trebuie să conțină cerere și declarație pe proprie răspundere, carte de indentitate pentru membrii familiei peste 14 ani, certificate de naştere pentru copii sub 14 ani, certificat de căsătorie / deces, hotărâre judecătorească de divorţ dacă este cazul, livret de familie, act proprietate / contract închiriere / comodat, adeverinţa de venit (inclusiv bonurile de masă), cupon de pensie/ şomaj / alocaţie / indemnizație și adeverință stare material[ de la Biroul Agricol.

 

Pentru subvenția de încălzire a locuinței cu gaz se adaugă factura de gaze din luna anterioară și copie dupa contractul de furnizare de gaz. Pentru subvenția de încălzire a locuinței cu energie electrică se adaugă factura de energie electrică din luna anterioară și contract de furnizare a energiei electrice.

 

Pot beneficia de ajutoare pentru încălzirea locuinței familiile și persoanele singure ale căror venituri nete lunare pe membru de familie nu depășesc 615/lei. 
Articolul precedentCupa Memorialul dr. Naddoșy, la cea de-a IX-a ediție
Articolul următorClădirea în care a fost cinematograful muncitoresc va fi reabilitată