Tenismenii sigheteni au participat săptămâna trecută la Cupa Memorialul dr. Naddoșy. Această competiție a ajuns anul acesta la cea de-a IX-a ediție și a reunit și de această dată un număr mare de sportivi.

Această competiție îi este dedicată lui Stefan Naddoșy.  Oraganizatorul acestui eveniment sportiv spune că pasiunea lui Naddoșy pentru tenis a fost remarcabilă, investind din surse financiare personale în baza materială, în competiții si echipament sportiv.

 

”Au participat un număr însemnat de jucători care au jucat după sistemul dublu KO, sistem pe care eu l-am implementat în municipiul nostru. La finalul întrecerii, locul 1 a fost câștigat de  Adrian Lenghel -Romulus Ster, care s-au impus în finala în fata cuplului  Gheorghe Szollossy-VasileSebesteyn, după un meci echilibrat și atractiv. Locurile lll au fost ocupate de Ștefan Menandru-Brenner Zoltan și ClaudiuProdan – RudolfStarke. Arbitrii au fost Gheorghe Szollossy  și Istvan Dobes, iar director de concurs a fost Csillik Zoltan”, a declarat organizatorul Eugen Mihaljek.

Câștigătorii au fost premiați cu diplome, cupe și medalii.

Articolul precedentPesta Porcină Africană confirmată la porcii dintr-o gospodărie din localitatea Ieud, județul Maramureș
Articolul următorSighetenii își pot depune dosarele pentru obținerea subvenției pentru încălzirea locuinței