Cluburile Rotary Sighet organizează și anul acesta Promenada Inimilor, un proiect de prin care se dorește încurajarea populaţiei să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

Evenimentul va avea loc duminică, 6 octombrie, începând cu ora 12:00, în parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației.

”Ca în fiecare an Cluburile Rotary din Sighetu Marmației organizează Promenada Inimilor. În data de 6 octombrie la ora 12:00 în parcul Grădina Morii vom organiza această activitate. Pe lângă celebra promenadă la care îi așteptăm pe cât mai mulți sigheteni, vom face teste de glicemie, măsurarea tensiunii arteriale cu colegii medici cadrul Cluburilor Rotary Sighetu Marmației. Scopul evenimentului este promovarea mișcării pentru toate categoriile de vârstă pentru sănătatea fiecăruia dintre noi. Așteptăm cu drag sighetenii la acțiunea noastră, să fim sănătoși împreună într-un oraș cât mai civilizat”, a declarat Ioan Oniga, președinte Rotary Sighet.

Implementat deja în peste 10 ţări europene, programul Promenada Inimilor a avut un mare succes şi printre români. În țară programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta contra bolilor cardiovasculare.

 

 

Articolul precedentTURNEUL SPERANȚELOR: Înfrângere pentru maramureșeni în meciul împotriva echipei Bihorului
Articolul următorMaramureșul promovat în Washington