Cu 1-8 a pierdut selecționata Maramureșului meciul împotriva echipei Bihorului, întâlnire prilejuită de a patra etapă din Turneul Speranțelor. Pentru micii fotbaliști maramureșeni urmează deplasarea la Cluj-Napoca, duminică.

Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, ajuns în acest an la a treia ediție. Este destinat jucătorilor născuți în 2006, Under 14, în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază, cea interjudețeană, a început în septembrie 2019 și se va finaliza în martie 2020, implicate fiind 44 de echipe împărțite în 8 regiuni. Maramureșul face parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Patru meciuri a jucat selecționata Maramureșului în cadrul ediției 2019/2020 a Turneului Speranțelor, cea mai recentă fiind partida cu echipa din Bihor, care s-a impus cu 8-1. Golul maramureșenilor a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare. Duminică, în deplasare, începând cu ora 12.00, maramureșenii vor întâlni selecționata județului Cluj.

 

 

Articolul precedentS-a amenajat o mică piață în cartierul Cuza Vodă din Sighetu Marmației
Articolul următorSighetenii sunt invitați la Promenada inimilor