După ce în urmă cu o lună un consilier local din Sighetu Marmației a cerut înființarea unei mici piețe în Cuza Vodă pentru a evita ca oamenii să vândă pe stradă în condiții improprii și a depus o solicitare în acest sens semnată de 30 de persoane, administrația locală a dus în această zonă 5 tarabe.

Comercianții care își vindeau pe stradă produsele, de la legume și fructe până la lactate, au de acum amenjată o mică piață în Cuza Vodă. 5 tarabe au fost amplasate în această săptămână în zonă. Oamenii spun că este mult mai bine acum pentru că nu își mai pun marfa pe jos.

”E foarte bine cu tarabe, mulțumesc cui le-a pus, pe jos era tare urat și mizerie. Nu vin în fiecare zi, produsele pe care le vând sunt din gradina mea”, a spus un comerciant.

”E foarte bine, pun câte 2-3 comercianți pe o masă și nu ne mai punem pe jos. E bine, de miercuri sunt tarabe, cumpărători sunt aici”, a adăugat o femeie.

”Am avea nevoie de mai multe mese, câteodată sunt mai mulți comercianți. Acum punem mai mulți pe o masă sau punem și pe lădițe jos ce nu încape pe masă. E bine că e pe masă și nu e marfa jos”, a precizat o sigheteancă.

În cartierul Cuza Vodă a mai existat o piață și în trecut însă a fost desființată când s-a construit un supermarket în apropiere.

 

 

Articolul precedentAlcoolemii tot mai mari constatate de poliţişti în cazul persoanelor care conduc autovehicule
Articolul următorTURNEUL SPERANȚELOR: Înfrângere pentru maramureșeni în meciul împotriva echipei Bihorului