Societatea de salubrizare din Sighetu Marmației demarează o acțiune de colectare a deșeurilor rezultate în urma curățeniei de primăvară. Astfel în ultimele 3 sâmbete din luna martie va fi colectat gunoiul adunat în urma toaletării copacilor și a curățării curților.

Cetățenii municipiului Sighetu Marmației sunt îndemnați a-și face curățenia de primăvară în această perioadă iar în 16, 23 și 30 martie să scoată deșeurile pentru a putea fi ridicate de societatea de salubrizare.

”Începând din 16 martie vom organiza în fiecare sâmbătă a acestei luni o acțiune de curățenie în ceea ce privește toaletarea copacilor și diferite deșeuri rezultate din curățarea curților. Știm bine că cetățenii se confruntă cu această problemă, că nu au unde să depoziteze acele deșeuri și venim în sprijinul lor și în fiecare sâmbătă, începând cu data de 16 martie, va fi în 16, 23 și 30 martie, vom face această acțiune și vom colecta deșeurile provenite din toaletarea copacilor. Pe această cale îi rog pe cetățenii orașului să nu scoată acele deșeuri decât în aceste zile stabilite de către operatorul de salubrizare”, a explicat directorul societății Herodot, Ovidiu Șuștic.

Reprezentanții societății de salubrizare au mai spus că sighetenii care vor scoate pe stradă aceste deșeuri în alte zile decât cele stabilite riscă să fie sancționați de către Poliția Locală.

Articolul precedentCei doi olandezi prinși la Sighet cu 84 kg de heroină au fost arestați preventiv
Articolul următorȚigări de provenienţă ucraineană, disimulate printre frunze de dafin