Tragedie astăzi în Sighetu Marmației. Un bărbat de 39 a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Independenței. Din cauza leziunilor suferite bărbatul a decedat.

Astăzi, la ora 11.30, o femeie din Sighetu Marmației a sesizat poliția prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul IV al unui imobil situat pe strada Independenței din municipiu.  La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor și ale poliție însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

”Din păcate, datorită leziunilor suferite, bărbatul a decedat. Polițiștii au stabilit că este vorba de un sighetean de 39 de ani, care a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Vecinii bărbatului spun că acesta avea probleme cu alcoolul și că de curând a fost externat din spital însă nu se gândeau că ar putea să își pună capăt zilelor.

”Aici stă la etajul 4. Nu știu ce s-a întâmplat cu el, îl cunoaștem, era prieten cu noi.  Era bolnav”, au spus vecinii bărbatului.

Oamenii legii spun că până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. De-a lungul timpului în această zonă mai multe persoane și-au pus capăt zilelor.

Articolul precedentSalvamont Maramureș, acreditat să desfășoare activități de prevenire a accidentelor montane și de salvare în munți
Articolul următorCSM Știința Baia Mare poate rata accederea în finala Cupei României