Două victorii la “masa verde” (Botoșani și Focșani), o victorie cu Reșița și trei înfrângeri (cu CSM București, Dobrogea Sud Constanța și Dunărea Călărași), acesta este bilanțul echipei Minaur în cel de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe, acolo unde s-au disputat etapele 4-9 din Liga Zimbrilor.

 

Ziua de sâmbătă începe cu o veste considerată bună, respectiv cinci oameni noi pe raportul de joc, respectiv Nagy, Buzle, Cristescu, Kotrc și Dobra. Cum Minaur are gânduri mari în acest sezon, victoria în meciul cu Călărași era considerată una obligatorie. În schimb, au avut parte de o înfrângere la scor, nouă goluri diferență și o tristețe enormă.

Băimărenii “au funcționat bine” 25 de minute, după care s-a întâmplat ceva. După un început pozițiv pentru călărășeni (4-2 în min. 7), Minaur a egalat și a condus în cvasitotalitatea timpului de joc, ultima oară 10-11 (min. 22). Apoi, Dunărea a marcat de patru ori la rând, 14-11 (29), iar Bera a închis tabela în prima parte.

În partea a doua n-a mers nimic: au luat 18 goluri și au marcat 11, gurile de foc n-au mai mers așa cum trebuie și Călărași s-a desprins pe măsură scurgerii minutelor, având chiar și 11 goluri avantaj: 28-17 (48). O înfrângere dureroasă, care vine după alte două eșecuri, doar că în partida cu Constanța chiar au ratat la mustață un egal (chiar trei puncte).

Minaur va veni acasă după acest meci, urmând să câștige la “masa verde” jocul cu Focșani din runda a 9-a.

 

Sursa: Realitatea de Maramures