Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 8.300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse atât în rezervorul unei mașini, cât și în anexa unui imobil.

În data de 25 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul STPF Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 22.00 au oprit pentru control, în municipiul Satu Mare, un autoturism  înmatriculat în România, care era condus de un sătmărean de 46 de ani. În rezervorul autoturismului s-au găsit 800 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Șoferul este cercetat acum pentru contrabandă.
La randul său, un echipaj al Poliției de Frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației a observat joi seară, într-o anexă ce aparținea unui imobil din Crăciunești, mai multe colete care conțineau 7500 de pachete cu țigări. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.
Articolul precedentMaramureșeni la audiența Papei Francisc
Articolul următorSighetenii sunt invitați să doneze sânge