Cu victorie în Zalău, împotriva Sălajului, așa termină selecționata Maramureșului anul 2019 în Turneul Speranțelor.

În Zalău, selecționata Maramureșului a întâlnit echipa similară din Sălaj, în joc contând pentru a opta etapă din faza zonală a proiectului Turneul Speranțelor – ultima disputată în acest an. Victoria a revenit maramureșenilor cu scorul de 0-5, golurile fiind înscrise de Antonio Suciu de la CSȘ 2 Baia Mare, Luca Coceriuc de la Plimob Sighetu Marmației, Andrei Orosz, Bogdan Andrasi și Raul Topan de la Sporting Maramureș.

Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, proiect care se adresează la această a treia ediție jucătorilor născuți în 2006 (Under 14). Scopul este selecția și formarea noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
Peste 45 de copii au participat la cele trei trialuri organizate în Maramureș pentru stabilirea selecționatei care reprezintă județul la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.
Articolul precedentElevi premiaţi în proiectul educațional ”Arta de a conduce”
Articolul următorTombolă pentru donatorii de sânge