În acest week-end un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital şi au rămas internate ca urmare a leziunilor suferite în urma unor accidente rutiere provocate de bărbaţi care conduceau fără a deţine permise.

Sâmbătă, 10 august, poliţiştii au intervenit la o tragedie produsă pe raza localităţii Groşi. Un bărbat de 66 de ani, care conducea un tractor pe strada 1 Decembrie, a intenţionat să vireze la dreapta pentru a pătrunde pe strada Iezer, însă nu s-a încadrat corespunzător şi s-a răsturnat. Bărbatul a rămas încarcerat sub tractor şi datorită leziunilor suferite a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul şi remorca conduse erau neînmatriculate şi neînregistrate.

 Poliţiştii oraşului Borşa au intervenit ieri, 11 august, la un accident produs pe strada Cisla din oraş. La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 62 de ani, care a condus o motocicletă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motocicletei şi vătămarea corporală uşoară a unui pasager de 38 ani. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a poliţei de răspundere civilă auto a autovehiculului condus era expirată.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.C. Valea Greblei din Strâmtura a avut loc un accident soldat cu o victimă. În urma deplasării la faţa locului s-a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani,  care a condus un ciclomotor, a surprins şi accidentat o femeie de 73 de ani, care se afla pe marginea părţii carosabile. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor  s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările, urmând a dispune măsuri legale.

 

Articolul precedentMinorele dispărute au fost găsite
Articolul următorCĂLDURĂ MARE: Indicele temperatură-umezeală a atins pragul critic de 80 unități în municipiul Baia Mare