Un incident deosebit de grav a avut loc duminică în Ocna Șugatag. Un copil de 7 ani s-a înecat într-o piscină. La fața locului au fost chemate și echipaje de prim ajutor, însă micuțul nu a mai putut fi salvat.

Din primele informații minorul s-ar fi aflat la piscina unei pensiuni din Ocna Șugatag doar cu fratele său. La un moment dat acesta ar fi dispărut sub apă. După ce a fost scos din apă medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe băiat și acesta a fost transportat la spital, însă a murit pe drum.

”Ieri în jurul orei 13:00 poliția a fost sesizată că pe raza localității Ocna Șugatag s-a înecat un copil. Corpul băiatului în vârstă de 7 ani a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a decedat băiatul”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

În acest caz se va demara o anchetă și pentru a stabili dacă minorul a fost însoțit de părinți.

Articolul precedentAutoritățile administrației publice locale au readus la starea inițială pereții exteriori ai Casei Memoriale Elie Wiesel din Sighetu Marmației
Articolul următorUn agent de vânzări a pierdut 80.000 de lei la jocuri de noroc și a încercat să însceneze furtul banilor