Sorin Șerban, jucător al echipei Minerul Baia Mare, s-a transferat la FCSB.  Băimăreanul este născut în 2000 și a făcut primii pași în fotbalul de performanță în anul 2007, legitimat fiind la CS Mara 2010 Baia Mare.

Din vara anului trecut Sorin Șerban este jucătorul echipei Minerul Baia Mare, jucând pe postul de fundaș stânga. De asemenea, Sorin a fost și component al echipei naționale la mai multe categorii de vârstă.

A fost prezent în Baia Mare pentru semnarea documentelor președintele clubului bucureștean, Valeriu Argăseală. Sorin Șerban a semnat un contract valabil pe cinci ani cu FCSB.

 “Sunt bucuros că am făcut un pas important în cariera mea și că am ajuns la cel mai titrat club din România. Consider că sunt pregătit să fac față cerințelor Ligii 1 și sunt hotărât să muncesc mult pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, iar fostei mele echipe îi țin pumnii să promoveze în Liga 2. Îi mulțumesc antrenorului Dorin Toma pentru că a avut încredere în mine și m-a ajutat să ajung la acest nivel, să fac pasul spre Liga 1”, a spus Sorin.

 “Este un transfer foarte important pentru clubul nostru. Pe de o parte mă bucură că pleacă la o echipă din Liga 1, dar pe de altă parte îmi pare rău, pentru că era un om de bază și acum va trebui să-l înlocuim. Mai avem și alți jucători valoroși în lot și sunt convins că și alții vor reuși să ajungă la echipe din prima ligă. Sigur, noi de dorim să avem un lot valoros, să promovăm în Liga a doua, să se vadă că lucrăm bine. Lui Sorin îi doresc multă sănătate, baftă la noua sa echipă și să-și aducă aminte de noi întotdeauna”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Articolul precedentAproape 2.400 de metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol
Articolul următorO comună din Maramureș implicată în proiectul România Remarcabilă