Reclamarea fiecărei infracţiuni sau fapte antisociale face parte din lupta împotriva infracţionalităţii, spun polițiștii maramureșeni. Aceștia îi apreciază pe cei care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi vin astfel în sprijinul oamenilor legii.

Un arădean de 19 ani a reacţionat fără ezitare în momentul în care a fost tâlhărit în Baia Mare. Tâlhăria a fost comisă duminică, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Independenţei. Arădeanul, căruia i-a fost smuls lănţişorul de aur de la gât, a alergat după bărbatul necunoscut care a comis fapta. Chiar dacă a reuşit să-şi recupereze bunul furat, tânărul a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru identificarea, prinderea şi luarea măsurilor legale faţă de tâlhar.
Deplasaţi de urgenţă la locul faptei, poliţiştii de investigaţii criminale au demarat activităţile specifice de investigare. De un real folos în soluţionarea cazului au fost semnalmentele autorului, puse la dispoziţia anchetatorilor de către victimă. S-a reuşit identificarea unui tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea tâlhăriei. Miercuri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii vă îndeamnă să sunați la 112 de fiecare dată când sunteţi martorii sau victimele unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă aveți senzația că vă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor. Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul.
Articolul precedentUn copil de 4 ani din Maramureș a fost salvat de la moarte de un polițist aflat în timpul liber
Articolul următorUn jandarm maramureşean pleacă în Afganistan