Trei tineri din municipiul Sighetu Marmaţiei au reclamat aseară că au fost agresaţi de persoane necunoscute într-o sală de cinema din incinta unui complex comercial din Baia Mare.

Din declaraţiile victimei care a sunat la 112 reiese faptul că altercaţia a pornit după ce aceasta i-a atras atenţia unei femei, care vocifera în sala de cinema, că deranjează spectatorii. Femeia a devenit agresivă atât în limbaj cât şi în comportament,  i-a lovit pe tineri peste faţă, iar ulterior în sprijinul femeii în sala de cinema au mai apărut doi bărbaţi care de asemenea i-au agresat pe tineri.

IPJ Maramureș:

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică dar agresorii nu se mai aflau la faţa locului şi nici nu au putut fi identificaţi în zonă.  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovire sau alte violenţe şi pentru identificarea autorilor.”

 

Articolul precedentProiect pentru unitățile de învățământ de tip vocațional și profesional din Sighetu Marmației
Articolul următorPERICOL LA VOLAN: Șase dosare penale pentru infracţiuni rutiere în acest weekend pe drumurile din Maramureș