În  26 septembrie CSM Sighet a debutat în Cupa României. În primul tur al acestei competiții CSM Sighetu Marmației a întâlnit formația CSM Focșani pe care a învins-o cu 85-72.

Maramureșenii au reușit să se impună miercuri în fața oaspeților. După câteva faze în care cele două echipe au mers cap la cap, gazdele au preluat inițiativa și după primul sfert s-au aflat în avantaj. Pe tot parcursul meciului s-a putut vedea dorința celor două echipe de a câștiga pentru a trece în turul următor însă determinarea baschetbaliștilor de la CSM Sighet i-a ajutat să se impună la final la o diferență mai mare de 10 puncte de echipa oaspete.

Acțiunea echipei de baschet CSM Sighet prin care a promovat meciul în școlile din oraș a dat rezultate, sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier fiind arhiplină. Echipa sigheteană a fost susținută frenetic de galeria formată din micii simpatizanți ai acestui sport.

Returul va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Focșani.

 

Articolul precedentMinisterul Sănătății intenționează să înființeze o Comisie de specialiști care să aprobe decontarea medicamentelor pentru indicații terapeutice neincluse în rezumatul caracteristicilor produsului
Articolul următorSpecialiștii ne recomandă să ne adaptăm alimentația în funcție de vârsta pe care o avem