Echipa masculină de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare a terminat cu o victorie perioada de pregătire. În cadrul ultimei întâlniri amicale, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou s-a impus în fața celor de la Potaissa Turda, scor 35-33. În Liga Zimbrilor, CS Minaur se întoarce pe teren propriu în 30 ianuarie, când în cadrul etapei a 15-a va întâlni Dunărea Călărași.

Întors de la lotul național pentru a lua parte la perioada de pregătire, în partida împotriva celor de la AHC Potaissa Turda, Alexandru Csepreghi a fost cel mai bun marcator, cu 9 goluri. Acesta a fost urmat de Predrag Vujadinovic (8 goluri), Albert Cristescu, Vojislav Brajovic, Călin Căbuț, Georgel Haiduc (câte 3 goluri fiecare), Tudor Botea, Andrei Popescu, Leonard Ștefan (câte 2 goluri).

La începutul perioadei de pregătire, Minaur s-a impus în cele două partide disputate în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare împotriva echipelor Nyiregyhaza și U Cluj. Mai apoi, la turneul din Cehia, din cele trei partide disputate, Minaur a suferit o singură înfrângere.

Sursa www.minaur.ro

Articolul precedentIonel Bogdan, președinte PNL Maramureș: ”PSD nu guvernează pentru români, iar acest lucru se simte deja în buzunarele noastre”
Articolul următorUnirea Principatelor Române, sărbătorită astăzi la Sighetu Marmației