De mai bine de o săptămână euro crește constant în raport cu leul, iar singurii îngrijorați de această situație sunt românii obișnuiți, care au rate la bănci sau plătesc chirii stabilite în euro, semnalează președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. 

Miercuri, moneda unică a fost cotată la nivelul de 4,7569 lei, în creștere față de cotațiile din zilele anterioare.
”Membrii guvernului nu par nici preocupați, nici îngrijorați de această situație, prioritățile lor fiind cu totul altele, fără nicio legătură cu problemele de zi cu zi ale românilor.
Specialiștii susțin că euro va ajunge la 4,8 lei mai curând decât estimaseră inițial, semn al proastei guvernări și al neînțelegerii modului în care funcționează economia. 
Anul a început dificil pentru români, cu criză energetică, cu creșterea euro în raport cu leul și cu scumpiri în lanț, care ne afectează nivelul de trai. Semnele pentru viitor nu sunt bune, guvernul nu are încă gata bugetul, iar acest fapt ridică multe semne de întrebare. 
PSD nu guvernează pentru români, iar acest lucru se simte deja în buzunarele noastre”, declară președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.
Articolul precedentVizibilitate redusa de ceata, sub 100 de metri, in Pasul Gutai si Dealul Huta-Certeze
Articolul următorVictorie pentru Minaur în ultimul meci de pregătire