Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. A nins in zona montana inalta, in zonele de deal precipitatiile au fost mixte, iar la ses a plouat.Temperaturile maxime au avut valori maxime cuprinse intre 4 si 6 grade. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Cavnic si Targu Lapus -2 grade. Vantul a prezentat intensificari in zona montana inalta, unde a viscolit ninsoarea si spulberat zapada. Circulatia rutiera se desfasoara in ,conditii de iarna.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice din judet este curat si umed. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si au raspandit 123 tone de material antiderapant pe: DN18 DN1C, DN 18B, si centura de ocolire a municipiului Baia Mare. SC Drumuri Poduri a actionat cu 15 utilaje si a imprastiat 123 tone de material antiderapant pe sectoarele de drumuri judetene. Cerul este acoperit, ninge slab la Sighet, Viseu de Sus si in Pasul Prislop. Vantul sufla linistit, vizibilitatea este redusa in trafic de ceata, sub 150 de metri, in Pasul Gutai si Pasul Prislop. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost variabile. Nu au fost semnalate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta.

Sunt asigurate serviciile de utilitate publica. Stratul de zapada masoara 29 cm la Vf. Iezer, 16 cm la Baiut si Cavnic, 8 cm in Baia Borsa, 7 cm in Poiana Borsa, 3 cm la Luhei. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -7 grade la Vf. Iezer, -4 grade in Pasul Prislop, -3 grade in Pasul Gutai, -2 grade la Borsa si Cavnic, 0 grade la Viseu de |Sus, Targu Lapus si Ocna Sugatag, 1 grad la Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare. Se semnaleaza ceata pe E58, spre Seini. Vremea se mentine si astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros.

In a doua parte a zilei si seara vor cadea precipitatii mixte la munte si izolat va ploua in rest. In zona montana inalta precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. Vantul va prezenta intensificari pe creste, unde va viscoli ninsoarea si spulbera zapada. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse intre 6 si 8 grade, iar minime intre -1 grad si 1 grad.

Articolul precedentA fost seara românilor în fotbalul mondial! Alex Mitriță l-a imitat pe Ianis Hagi
Articolul următorRomânii de pe vasul din Japonia, aduși acasă. Locul unde sunt cazați, ținut SECRET