Anual în 25 martie se sărbătorește Ziua Poliției Române, iar în 2019 se marchează împlinirea a 197 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Cu acest prilej la Sighetu Marmației au fost organizate joi o serie de activități. Sirenele poliţiei au răsunat la sediul Poliției Sighet spre încântarea copiilor, iar prezentarea mașinii de poliție sau amprentarea au fost câteva dintre surprizele pe care oamenii legii le-au pregătit pentru copiii care le-au călcat pragul.

”Astazi sarbatorim in avans la Sighetu Marmatiei Ziua Poliției Romane. Avem foarte mulți vizitatori care se bucură de dotarea și echipamentele polițiștilor. Copiii au primit stegulețe, dulciuri, sperăm să se bucure de această zi și să ne viziteze și anul viitor”, a spus Marius Arba, șeful adjunct al Poliției Municipiului Sighetu Marmației.

Încă de dimineață sediul poliţiei a devenit neîncăpător pentru cei care au dorit să-i întâlnească pe oamenii legii şi să cunoască tainele muncii lor. Poliţiştii le-au prezentat copiilor aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente.

Și anul acesta exercițiile demonstrative ale echipajelor Grupei canine au fost cea mai atractivă activitate.

Articolul precedentEchipamente de ultimă generaţie pentru combaterea contrabandei cu tigări, în dotarea Poliției de Frontieră Sighetu Marmației
Articolul următorTuriști mulți, locuri de cazare insuficiente