„10 lei pentru căței”. Cu acest mesaj, membrii organizației Rotaract Baia Mare îi îndeamnă pe băimăreni atât la lectură cât și pentru a face o faptă bună. Este de fapt, un târg caritabil care are drept scop, achiziționarea de hrană pentru cățelușii aflați în Adăpostul public din Baia Mare.

“Venim și anul acesta în fața voastră cu un proiect districtual tare fain, menit să vă îndemne la lectură și la fapte bune. Noi punem la bătaie câteva cărți misterioase (nu multe, vreo 200 așa) în schimbul unei donații ce poartă numele de….Da, ați ghicit! “10 lei pentru căței” au subliniat reprezentanții Rotaract Baia Mare. Aceștia vor ambala frumos cărțile dar cumpărătorii nu vor cunoaște nici autorul și nici titlul, astfel încât să se aventureze în lumea magică a lecturii și să fie surprinși de ceea ce găsesc în fiecare pachet. Va exista însă câte un indiciu mic, scris frumos de mână pe învelișul de hârtie.

“Să ne vedem la târg cu vreme bună, chef de lectură și de hrănit niște suflete nevinovate! Fii rebel! Citește o carte!” este mesajul organizatorilor. Toți banii care se vor strânge vor fi direcționați spre câinii fără stăpân. Anul trecut acțiunea a avut succes, motiv pentru care este continuată și anul acesta în data de 13 Aprilie, de la ora 14, în Centrul Millenium din Baia Mare.

Articolul precedentVitezomani pe drumurile din Maramureș! Avea 187 km/h
Articolul următorMinerul Baia Mare aduce un punct de la AFC Hărman