S-a dat alarma ieri în Baia Mare după ce un bărbat a fost găsit decedat într-un apartament de pe bulevardul Traian. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și bărbatul decedat a fost identificat.

La fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani din județul Sălaj.

”Ieri după-amiaza, la ora 15.35, poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 că într-un apartament situat pe bulevardul Traian din municipiu a fost găsită o persoană decedată. Deplasați de urgență la fața locului polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 de ani domiciliat în județul Sălaj care locuia în chirie în acel apartament. Bărbatul decedat a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Potrivit oamenilor legii până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurările în care acesta a decedat.

 

 

Articolul precedent30 de proiecte au fost votate de aleșii județeni în ședința ordinară a CJ Maramureș din luna octombrie
Articolul următorRECOMANDĂRILE POMPIERILOR: Atenție la coșurile de fum și la mijloacele de încălzire în sezonul rece