Recent au fost puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare, în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform legii.

Punctele de control puse în funcțiune la data de 15.11.2019, sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărșand, Salonta, Borș, Urziceni, Petea, Halmeu, Galați, Oancea, Albița, Sculeni, Stânca, Rădăuți Prut și Siret. Astfel, sunt 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Articolul precedentSărbătoare mare pe 21 noiembrie 2019: Ce nu ai voie să faci de Intrarea Maicii Domnului în Biserică
Articolul următor(FOTO) Un sighetean beat a doborât un stâlp de susţinere al iluminatului public și a ”parcat” pe spațiul verde