În urma intervenției la scandalul sesizat miercuri dimineață la o unitate hotelieră din Baia Mare, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare și au demarat de urgență activitățile specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au dus la identificarea a șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, implicați în altercație. Doi dintre aceștia au depus plângere sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Datorită leziunilor suferite, unul dintre ei, în vârstă de 37 de ani, a rămas internat la spital pentru investigații medicale.

În baza probatoriului administrat de polițiști, față de ceilalți șase bărbați a fost dispusă joi, 2 ianuarie, măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea, polițiștii continuă verificările pentru a stabili dacă administratorul societății comerciale și angajații societății specializate de pază au respectat prevederile art. 2, pct. 35 din Legea Nr. 61/1999 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, urmând ca în funcție de cele constatat să fie dispuse măsuri legale.

Articolul precedentUnde a fost cel mai rece noaptea trecuta și în această dimineată în Maramureș
Articolul următorRemedii anti-mahmureală după o petrecere de neuitat