Adversar galonat pentru CSM Sighet în penultima etapă a turului din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sighetenii vor juca sâmbătă în fața propriilor suporteri cu Rapid București.

 

Aflați pe locul 3 în clasament și cu moralul ridicat, sighetenii promit un spectacol baschetbalistic în speranța unei noi victorii.

 

”Mâine vom disputa penultima etapă a turului din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin împotriva celor de la Rapid București. Ne bucurăm că avem ocazia să jucăm cu echipe care au făcut istorie în baschetul românesc de-a lungul timpului. Sperăm că vom reuși să facem din nou un meci foarte bun și să avem un rezultat pozitiv. În momentul de față noi suntem pe locul 3 în grupa C valorică din cadrul LNMB, să sperăm că după meciul cu Rapidul ne vom menține această poziție pentru că obiectivul nostru este de a prinde play off-ul anul următor în luna ianuarie și sperăm o clasare în primele 14 echipe din țară”, a precizat Emil Kosztelnik, antrenor CSM Sighet.

 

Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 14:00 în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier. Și baschetbaliștii de la CSS Sighet vor juca sâmbătă acasă.

 

”După meciul celor de la CSM Sighet, sâmbătă începând cu orele 18:30 CSS Sighet, echipa de baschet Under 18 din cadrul clubului nostru va debuta în turneul 5 din cadrul Campionatului Național de Baschet. La Sighet vor fi prezente echipele Colegiul Național Sportiv Cetate Deva și LPS Târgu Mureș. Sâmbătă seara vom juca cu cei la LPS Târgu Mureș iar duminică dimineața începând cu ora 09:00 cu cei de la Deva. Și aici stăm foarte bine în clasament, suntem pe locul 2, loc care în momentul de față ne asigură calificarea în faza următoare, în faza semifinală ce va debuta în luna ianuarie a anului viitor”, a adăugat antrenorul.

 

Baschetbaliștii invită sighetenii  să ia parte la meciurile care vor avea loc sâmbătă.
Articolul precedentPrimarul comunei Ocna Șugatag, premiu de excelență pentru susținerea mediului rural
Articolul următorZiua Internațională a Toleranței, sărbătorită la Sarasău